Младият ни талант в плуванието Антъни Иванов завърши на девето място,

...
Младият ни талант в плуванието Антъни Иванов завърши на девето място,
Коментари Харесай

Антъни Иванов остана девети на световното по плуване в Южна Корея

Младият ни гений в плуванието Антъни Иванов приключи на девето място, откакто не съумя да се класира на финала на 200 метра бътерфлай на международното състезание по плуване, което се организира в Кванджу (Южна Корея).
 Антъни Иванов се закани още веднъж да усъвършенства националния си връх
Българинът, който от съвсем година живее и учи в Съединени американски щати, трябваше да плува в спомагателна серия на директна елиминация с олимпийския медалист от Рио 2016 Тамаш Кандереши. Двамата дадоха равно време в полуфинала и трябваше да бъде избран един участник за последното място.

Кендереши поведе през цялото време, само че на 150-ия метър Антъни се обърна първи и поведе с 1:30:80 мин. против 1:31.13 мин. Финалният спринт за унгареца обаче беше по-силен и той си върна водачеството. Българинът приключи с време 1:59:52, Кендереши - 1:59:39.

Така Иванов остана безусловно на едно пипане от втория си следващ международен край на огромен басейн при мъжете, откакто загуби с 13 стотни преплуването за влизането в огромната осмица на 200 м бътерфлай на шампионата в Южна Корея.

Другият българин в четвъртия спортен ден – Светлозар Николов, направи дебют на международно състезание за мъже, навлизайки за главната си дисциплинираност 400 м съчетано.

Представителят на " Ботко Трендафилов " и пловдивския " Спринт " записва на 200 м съчетано време 2:04:99 мин и приключи 37-и. Състезаващата се за Турция Екатерина Аврамова е 28-а в пресявките на 50 м тил с 29,61 сек.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР